Карантин закінчується, а зайві кілограми залишаються. Що робити?

27.05.2020

Карантин закінчується, а зайві кілограми залишаються. Знайома ситуація? 

Ми знаємо, що багато хто з вас “набрав зайвого” за карантин (ми також:)). І якщо зараз вся ваша історія в Google забита питаннями: “Як схуднути за один тиждень?” - тоді цей блог пост для вас.

Сьогодні ми хочемо поділитися основним правилом, як не тільки швидко схуднути, але й утримати цю ідеальну вагу.

 

Правило №1 - харчування. Думаємо, не варто розповідати про те, що для того, щоб схуднути, варто повністю виключити зі свого раціону мучне, солодке і фаст-фуд. Краще перейдемо до основи всіх основ - підрахунку своєї норми КБЖУ.

quarantine-two.jpg
quarantine-four.jpg

Давайте разом розрахуємо вашу норму КБЖУ за 5 хв.

1. Розрахуємо базальний метаболізм (BMR) 

За формулою підставляємо ваші: вагу, ріст і вік. Хочемо попередити, що ця формула тільки для жінок (!), для чоловіків буде зовсім інша.

447.6 + (9.2 * вага) + (3.1 * ріст) - (4.3 * вік) = BMR

 

2️. Визначаємо норму калорій:

BMR * коеф. активності = денна норма калорій

Коефіцієнти активності:

1,2 - немає активності, ви взагалі не тренуєтесь

1,3 - 1-2 тренування в тиждень

1,4 - 3-4 тренування в тиждень

1,5 - 5-7 тренувань в тиждень

1,9 - ви взагалі людина? 

 

Денна норма калорій - це те, скільки потрібно споживати їжі в день для того, щоб підтримувати сталу вагу. АЛЕ якщо ви плануєте схуднути - вам потрібно розрахувати дефіцит калорій: денна норма калорій - 15% = дефіцит калорій

quarantine-one.jpg
quarantine-three.jpg

Отже, ми разом зробили перший крок до фігури мрії і порахували, скільки потрібно споживати їжі в день для того, щоб схуднути. Дотримуйтесь цієї норми і фігура мрії вам забезпечена, але ...

 

Правило №2 - спорт, спорт, спорт. Так, ми, як і всі фітнес-інструктори світу закликаємо вас (і себе) не нехтувати спортом. Пам’ятайте, що запорука успіху у схудненні до кінця карантину - правильне харчування та фізичне навантаження. Тож, якщо ще не почали, саме час робити вдома перестановку або ремонт ;) Чим не заняття спортом?

Коментарі

Не знайдено дописів

Написати відгук