Суп пюре гороховий з курячим м'ясом Cryovit
Суп гороховий містить високоякісний рослинний білок, в поєднанні з білком курячого м'яса являє собою повний амінокислотний профіль так - необхідний для будівництва м'язової тканини. У складі продукту багато глютамінової кислоти, необхідної для мозкової діяльності. Не перетравлюючі харчові волокна, поліпшують перистальтику кишечника, є профілактикою багатьох захворювань шлунково-кишкового тракту.
Суп гороховий у поєднанні з курячою грудкою - додаткове джерело білка тваринного походження, який одержує ідеальний кисневий профіль, необхідний для нормального функціонування всього організму.
Виготовлено методом сублімації сушіння натуральних продуктів без використання консервантів і ГМО.
Спосіб приготування:
Залити гарячою водою до мітки на упаковці. Витримати протягом, протягом 5-10 хвилин.
Склад: 83% горохове пюре, 8% філе куряче варено-копчене, 4% засмажкою (морква, цибуля), 1% суміш перцю, 1% зелень (кріп, петрушка), сіль.
Харчова цінність 100 г продукту:
Калорійність - 346,09 ккал Білки - 21,61 г Жири - 4,59 г Вуглеводи - 44,98 г Na - 0,25 г
Термін зберігання 6 міс., В оригінальній упаковці при температурі не більше 20С і відносній вологості нижче 65%.
Не знайдено дописів