Французька сіль "прованська сіль з лавандою" Нотка Смаку
У французькій кухні цю суміш застосовують як приправу до різних страв з м'яса, птиці, риби, овочів, до супів, соусів і салатів. Через свого збалансованого складу, суміш прованських трав є ідеальною приправою до жирних страв: печені, м'ясним фаршам і начинкам, а також надає відмінний смак простим, прісним, дієтичних страв.
Її використовують для маринадів і салатів зі свіжих овочів. Приправу можна додавати в страви як під час приготування, так і після. Іноді її використовують і у випічці: наприклад, з прованськими травами готують картопляний хліб. Приправа пробуджує в людині гурмана, посилюючи відчуття нюху і смаку, підвищуючи апетит і сприяючи кращому травленню.
Склад: сіль морська йодована, базилік, розмарин, чебрець, майоран, чабер, лаванда.
Скляна баночка 130 мл, вага 78 гр.
* Тільки натуральні інгредієнти, без ароматизаторів та консервантів!
Ідеальне рішення для себе або на подарунок.
Не знайдено дописів