Какао-порошок алкалізований, жирність 20-22% 250г Berryssimo
Какао-порошок високої якості натуральний алкалізований, жирності 20-22%
Це натуральний какао-порошок з зниженою кислотністю. Процес алкалізації дозволяє прибрати зайву гіркоту та кислуватий присмак, повноцінно розкриває аромат.Такий порошок має слаболужну реакцію. Алкалізований порошок какао добре розчиняється в воді. Тісто з алкалізованим какао-порошком має яскравий, виразний смак шоколаду, щільний колір та приємний аромат. Какао-порошок 20-22% вважається високожирним, тому що має більший вміст какао-масла ніж какао-порошок 10-12%, що надасть Вашим виробам додатковий аромат та смак.
Алкалізований какао-порошок, жирністью 20-22% використовують при виготовленні:
морозива;
вафельних прошарків;
маршмеллоу;
масла;
різної випічки в виляді кексів, тортів, бісквітів та печива;
шоколаду, батончиків, цукерок і їх начинок;
кондитерських інгредієнтів в вигляді глазурі, пасти, посипок та соусів;
різних швидкорозчинних напоїв.
З особливостей застосування в кулінарії потрібно відзначити те, що звичейне неалкалізоване какао має кислотність, яку можна погасити содой, на відмінно від алкалізованого какао, яке гаситься лугами та кислотой. Наша достатньо невисока ціна на какао-порошок алкалізований, жирністью 20-22% вас приємно здивує. Доставка упаковки алкалізованого какао здійснюється по всім регіонам України.
Вага: 250г
Виробник: Olam
Країна виробник: Нідерланди
Упаковка: дой-пак пакет з металізованої плівки із застібкою Zip-Lock.
Термін придатності: 2 роки
Не знайдено дописів