Сублімовані яблука зелені дольками 50 грам Berryssimo

1059055898
В наявності
+
90 грн
Berryssimo
Як ви це робите?!! Це перші слова клієнтів, які спробували наші сублімовані ягоди та ф...

Зелене сублімоване яблуко дольками 50 грам в упаковці для вашого перекусу.

Сублімоване яблуко зелене дольками  – таке ж джерело вітамінів і мікроелементів, як і свіже, тільки що зірване з гілки яблуко. Адже суть сублімаційної чи ліофільної сушки – це щадні процеси висушування, при яких з фрукту не зникають ні вітаміни, ні мікроелементи.

Досягти збереження обьєму, смаку, кольору і запахів в сублімованому яблуці дольками допомагає шокова заморозка і процес висушування в вакуумі, при якому лід випаровується з продукту, оминаючи фазу води.

Як відомо, в горах вода закипає при більш низькій температурі. В сублімованій камері можна домогтися такого ж зниження тиску, при якому вода буде кипіти і випаровуватись з продукту при кімнатній температурі, відповідно з льоду перетворюватись одразу в пар. При такій низькій температурі з яблука, порізаного дольками, не будуть зникати вітаміни, мінерали, мікроелементи, органічні кислоти, дубільні речовини, а також більша частина таблиці Менделеєва в вигляді заліза, солей магнія, калія, цинку, йоду та фосфору с фітонцидами.

Так що улюблений всіма нами вітамін «С» не руйнуватиметься (температура, при якій він зникне 70°С) і він залишиться в дольках зеленого яблука.

Після такої сушки в упаковці 50 г без доступу повітря і світла зелені яблука дольками можуть зберігатися роками.

Чому варто купувати сублімовані зелені яблука дольками у нас?

Все дуже просто!

Ми маємо всі сертифікати відповідності; Сублімовані фрукти пройшли всі заводські лабораторні дослідження; В стерильних заводських умовах проходить всі стадії очистки, нарізання і обработки; Навіть після процесу ліофілізації, вручну йде процес відбору всіх некондиційних зразків; В окремому цеху з низьким рівнем вологи, його фасують в герметичні упаковки; На кожному етапі виробництва йде найсуворіший контроль якості всіх процесів.

Область використання зелених сублімованих яблук:

Промислове виробництво продуктів харчування; Виготовлення джемів, варення, повидла і цукатів; Випічка в кулінарії; Кондитерське  виробництво; Снеки і перекус в кав'ярнях, ресторанах, заправках та кінотеатрах; Спортивне і дитяче харчування; Дієтологія; Косметологія.

Різноманітність використання зеленого сублімованого яблучка просто величезна. Від простого перекусу до складного кондитерського виробництва.

Яблука сприяють нормалізації діяльності шлунково-кишкового тракту і травної системи, а також вони застосовуються для попередження запорів і підвищення апетиту.

Американські вчені довели, що живання яблук знижує ризик появи ракових захворювань внутрішніх органів, а саме: підшлункової залози, молочних залоз, товстої кишки та печінки. Шматочок яблука після основного прийому їжі перешкоджає виникненню зубного нальоту, а ще є прекрасним масажером для ясен.

Сублімоване яблуко зберігає 95% всіх вітамінів і корисних мікроелементів, а завдяки тривалому терміну придатності, цими фруктами можна ласувати навіть взимку чи навесні!

Вага: 50 грам.

Термін придатності: 1 рік.

Умови зберігання: в сухому місці, в щільно закритій упаковці, подалі від прямого сонячного світла.

Упаковка: дой-пак з zip-замком.

Країна виробник: Україна.

Вдалих вам покупок!

Не знайдено дописів

Написати відгук