Сублімовані сливи фрукти половинками 50 грам Berryssimo

1059055896
В наявності
+
83 грн
Berryssimo
Як ви це робите?!! Це перші слова клієнтів, які спробували наші сублімовані ягоди та ф...

Фрукти сливи сублімовані (ліофілізовані / сушені) половинками 50 грамм в упаковці для вашого перекусу.

Сублімована слива половинками в упаковці 50 грамм  – такий самий колодязь вітамінів і мікроелементів, як і свіжа, тільки що зірвана з гілки слива. Адже суть сублімаційної чи ліофілізованої сушки – це щадні процеси висушування, при яких з фрукта не пропадають ні вітаміни, ні мікроелементи.

Досягти збереження обьєму, смаку, кольору і запаху в сублімованій сливі допомагає шокова заморозка і процес висушування в вакуумі, при якому лід випаровується з фруктів, оминаючи фазу води.

Як відомо, в горах вода закипає при значно нижчій температурі. В сублімаційній камері можна досягти такого ж зниження тиску, при якому вода буде кипіти і випаровуватися з фрукта при кімнатній температурі, відповідно з льоду перетворюватись одразу в пару. При такій низькій температурі з слив, не будуть випаровуватись вітаміни, мінерали, мікроелементи, органічні кислоти, дубільні речовини, а також більша частина таблиці Менделеєва в вигляді заліза, солей магнія, калія, цинка, йоду і фосфору с фітоцидами.

Так що улюблений всіма нами вітамін «С» не зникне (температура, при якій він руйнується 70°С) і він лишається.

Слива при такій ліофільній сушці повністю зневоднюється і процеси обміну всередині неї, за відсутності рідини, майже повністю зупиняються.

Після такої сушки в упаковці без доступу повітря і світла слива може зберігатися роками.

Чому варто купувати сливу в нас?

Все дуже просто!

Ми маємо всі сертифікати відповідності; Сублімована слива половинками пройшла всі заводські лабораторні дослідження; В стерильних заводських умовах вона проходить всі стадії очистки, подрібнення та обрабки; Навіть післе процесу ліофілізації, вручну йде процес відбору всіх некондиційних зразків; В окремому цеху з низьким рівнем вологості, її фасують в герметичні 50 грамові упаковки; На кажному етапі виробництва йде суворий контроль всіх процесів.

Область застосування слив:

Промислове виробництво продуктів харчування; Виробництво джемів, варення, повідла та цукатів; Випічки в кулінарії; Кондитерське виробнитство; Снеки і перекус в кав'ярні, ресторанах, заправках та кінотеатрах; Спортивне і дитяче харчування; Дієтологія; Косметологія.

Різноманітність використання сливи просто величезна. Фрукти використовують від простого перекусу до складного кондитерського виробництва.

Сливи сприяють нормалізації діяльності шлунково-кишкового тракту і травної системи, а також вони застосовуються для попередження запорів і підвищення апетиту.

Американські вчені довели, що вживання слив знижає ризик появи ракових захворювань внутрішніх органів, а саме: підшлункової залози, молочних  залоз, товстої кишки та печінки. Шматочок сливи ліофілізованої після основного прийому їжі перешкоджає виникненню зубного нальоту, а ще, є прекрасним масажером для ясен.

Сублімовані фрукти зберігають 95% всіх вітамінів і корисних мікроелементів, а завдяки тривалому терміну придатності, цими фруктами можна ласувати навіть взимку чи весною!

Вага: 50 грам / упаковка.

Термін придатності: 1 рік.

Умови зберігання: в сухому місці, в щільно закритій упаковці, подалі від прямого сонячного світла.

Упаковка: дой-пак з zip-замком.

Країна виробник: Україна.

Вдалих вам покупок!

Не знайдено дописів

Написати відгук