Сублімовані сливи фрукти половинками 15 грам Berryssimo
Фрукти сливи сублімовані (ліофілізовані / сушені) половинками 15 грамм в упаковці для вашого перекусу.
Сублімована слива половинками в упаковці 15 грамм – такий самий колодязь вітамінів і мікроелементів, як і свіжа, тільки що зірвана з гілки слива. Адже суть сублімаційної чи ліофілізованої сушки – це щадні процеси висушування, при яких з фрукта не пропадають ні вітаміни, ні мікроелементи.
Досягти збереження обьєму, смаку, кольору і запаху в сублімованій сливі допомагає шокова заморозка і процес висушування в вакуумі, при якому лід випаровується з фруктів, оминаючи фазу води.
Як відомо, в горах вода закипає при значно нижчій температурі. В сублімаційній камері можна досягти такого ж зниження тиску, при якому вода буде кипіти і випаровуватися з фрукта при кімнатній температурі, відповідно з льоду перетворюватись одразу в пару. При такій низькій температурі з слив, не будуть випаровуватись вітаміни, мінерали, мікроелементи, органічні кислоти, дубільні речовини, а також більша частина таблиці Менделеєва в вигляді заліза, солей магнія, калія, цинка, йоду і фосфору с фітоцидами.
Так що улюблений всіма нами вітамін «С» не зникне (температура, при якій він руйнується 70°С) і він лишається.
Слива при такій ліофільній сушці повністю зневоднюється і процеси обміну всередині неї, за відсутності рідини, майже повністю зупиняються.
Після такої сушки в упаковці без доступу повітря і світла слива може зберігатися роками.
Чому варто купувати сливу в нас?
Все дуже просто!
Ми маємо всі сертифікати відповідності; Сублімована слива половинками пройшла всі заводські лабораторні дослідження; В стерильних заводських умовах вона проходить всі стадії очистки, подрібнення та обрабки; Навіть післе процесу ліофілізації, вручну йде процес відбору всіх некондиційних зразків; В окремому цеху з низьким рівнем вологості, її фасують в герметичні 15 грамові упаковки; На кажному етапі виробництва йде суворий контроль всіх процесів.
Область застосування слив:
Промислове виробництво продуктів харчування; Виробництво джемів, варення, повідла та цукатів; Випічки в кулінарії; Кондитерське виробнитство; Снеки і перекус в кав'ярні, ресторанах, заправках та кінотеатрах; Спортивне і дитяче харчування; Дієтологія; Косметологія.
Різноманітність використання сливи просто величезна. Фрукти використовують від простого перекусу до складного кондитерського виробництва.
Сливи сприяють нормалізації діяльності шлунково-кишкового тракту і травної системи, а також вони застосовуються для попередження запорів і підвищення апетиту.
Американські вчені довели, що вживання слив знижає ризик появи ракових захворювань внутрішніх органів, а саме: підшлункової залози, молочних залоз, товстої кишки та печінки. Шматочок сливи ліофілізованої після основного прийому їжі перешкоджає виникненню зубного нальоту, а ще, є прекрасним масажером для ясен.
Сублімовані фрукти зберігають 95% всіх вітамінів і корисних мікроелементів, а завдяки тривалому терміну придатності, цими фруктами можна ласувати навіть взимку чи весною!
Вага: 15 грам / упаковка.
Термін придатності: 1 рік.
Умови зберігання: в сухому місці, в щільно закритій упаковці, подалі від прямого сонячного світла.
Упаковка: дой-пак з zip-замком.
Країна виробник: Україна.
Вдалих вам покупок!Не знайдено дописів