Маїсовий суп з джерками E=da
Страва швидкого приготування.
Склад: кукурудза, картопляні пластівці, джеркі (в'ялена свинина), цибуля, моркова, помідор, паприка, часник, петрушка, сіль, перець чорний.
Спосіб приготування: залити в пакет 250-350 гарячої води, перемішати, закрити zip-замок, зачекати 10 хв.
Приготовано з сушених продуктів, збережено всі смакові якості та натуральність. Не використовуються підсилювачі смаку та консерванти.
Харчова цінність порції: білки - 11,3 г, жири - 2,4 г, вуглеводыи -36,2 г.
Енергетична цінність: 209 кКал.
Маса нетто: 65 гр.
Вихід готового продукту: близько 350 мл.
Термін придатності: 12 місяців.
Не знайдено дописів