Соус-глазур «Апельсин» HolyShit! Pepper!
Створена для приготування качки, глазур «Апельсин» швидко виявилася надзвичайно популярним універсальним кулінарним додатком. Окрім качки, вона пасує до іншої птиці, реберець, риби, овочів, круп, тофу. Її можна використовувати як додаток до випічки або у якості топінгу до морозива та десертів. Глазур створено на основі свіжого апельсинового та лимонного соку з додаванням подрібненої цедри та прянощів, які підсилюють смак та аромат. А пікантності додає ферментований перцевий жом.
Термін придатності вказаний на пакуванні. Зберігати охолодженим.
Об’єм: 200 мл
Склад: цукор, сік апельсину 20,5%, вода питна, цедра апельсину, лимонний сік 4,68%, жом з перцевого сусла ферментований, цедра лимону; мелені мускатний горіх, фенугрек.
Не знайдено дописів