Pear Burbon HolyShit! Pepper!
Стейковий соус на основі ферментованого перцю з додаванням свіжої та настояної на бурбоні копченої груші. Ці копчені нотки нададуть вашій їжі аромат відкритого вогню, а вишуканий смак принесе справжнє задоволення гурманам. Соус добре пасує до витриманих сирів. Пекучість – помірна. Pear Burbon виробляється без найменшої корекції рецептури вже понад три роки, і це є найкращою його рекомендацією.
Термін придатності вказаний на пакуванні. Зберігати охолодженим.
Об’єм: 200 мл
Склад: груша подрібнена 38%, чилі червоний ферментований; копчена груша, настояна у бурбоні 10,4%; інвертний цукровий сироп (цукор 59,6%, вода питна, кислота лимонна Е330), сіль.
Не знайдено дописів