Брусниця з червоним вином Натуральні соуси Mr Caramba
Абсолютно не гострий брусничний соус! Кисло солодкий смак з природного гірчинкою лісової ягоди прикрашає пряність закарпатського вина і вдало підібрані прянощі бодяна, гвоздики і паличок кориці.
Смак соусу зробить будь-яку навіть звичайнісіньку страву святковою. За класикою брусничний соус подають під дичину, також він відмінно поєднується з:
– птицею, особливо качкою, індичкою
– стейками
– яловичиною
– козиним сиром
– десертами
Алкоголь випаровується у процесі приготування залишаючи лиш приємну пряність вина.
Склад: ягоди брусниці , червоне сухе вино, цукор, палочки кориці, сіль, бодян, гвоздика.
Масса 200 г
Не знайдено дописів