Мікрозелень (Мікрогрін) Гороху зростаюча в боксі TM "Dobrogreens.com" dobrogreens.com
Мікрозелень Гороху – молоді паростки гороху, які використовуються для вживання в їжу, а також в якості декору страви. Паростки мікрозелені Гороху містять підвищену кількість поживних речовин, вітамінів, мінералів, амінокислот. Адже вони знаходяться тільки на старті свого розвитку та максимально використовують запас поживних речовин насіння.
Смак: свіжого зеленого горошку. Вид: ростуща мікрозелень. Вага після зрізу: 50-100 грамів, залежить від етапу росту.
Мікрозелень Гороху має ніжний смак свіжого зеленого горошку. На відміну від звичайного гороху, паростки мікрозелені засвоюються легше, не викликаючи метеоризму. Вони чудово поєднуються практично з будь-якими стравами – салатами, супами, гарнірами, бутербродами. Завдяки своєму кучерявому виду проростки Гороху можуть стати чудовою прикрасою кулінарних шедеврів. При нагріванні понад 50° більша частина вітамінів мікрозелені Горошку втрачається, тому рекомендуємо вживати її в сирому вигляді.
Мікрозелень Гороху містить: • вітаміни: А, С, D, Е, K, біотин, В1, В2, В6, В5, фолієва кислота. • макро- та мікроелементи: залізо, йод, калій, кальцій, кобальт, кремній, магній, марганець, мідь, молібден, селен, фосфор. • рослинні білки, амінокислоти. • велика кількість клітковини.
Користь для здоров’я Вживання мікрозелені Гороху: • Перешкоджає ожирінню та набору ваги – покращує травлення, стимулює метаболізм, має дренажний ефект (виводить зайву рідину). • Стимулює роботу печінки та серцево-судинної системи. • Вважається чудовою профілактикою недокрів’я. • Знижує цукор у крові (містить рослинний інсулін). • Сприяє покращенню пам’яті та мозкової діяльності. • Відновлює запас корисних речовин при авітамінозі, дає енергію, додає фізичних сил.
Вживати: вживати у свіжому вигляді, корисна добавка до страв.
Зберігати: у холодильнику 7-10 днів, поливати не допускаючи пересихання.
Не знайдено дописів