Микрозелень Кинза Мікрозелень Ігуана
Мікрозелень кінзи має не тільки цікавий смак, але і цілющи властивості. До її складу входять бета-каротин, рутин, холін, залізо, калій, фосфор. За вміст вітамінів, особливо аскорбінової кислоти, ці проростки називають «вітамінною бомбою». Дубильні речовини, харчові волокна, ефірні масла (цілих 11 видів), амінокислоти - такий склад цих ніжних тонких паростків. У кінзи виявлений природний антибіотик додеценал, ефективність якого в лікуванні сальмонельозу підтверджена багатьма дослідженнями. Зміст зазначених речовин робить Мікрогрін кінзи дієвим засобом не тільки для профілактики, але і для лікування цілого ряду захворювань. Ревматичні і неврологічні болі, запальні захворювання дихальних органів, атеросклероз судин, гастрит, інфекції сечовивідних шляхів - при всіх цих хворобах проростки кінзи здатні полегшити стан людини.
Строк придатності:
- за температури від +4°С до +12°С - 12 днів;
- за температури від +15°С до +25 °С - 6 днів.
Не знайдено дописів