Фруктовий пиріг Центр нутриціології Наталії Калиновської
Готова суміш для виготовлення фруктового пирога, легко приготувати за 20 хв.
Фруктовий пиріг прикрасить будь-який стіл. Легко готувати, смачний та корисний. Задовольнить смаки найвишуканішого гурмана здорового харчування.
Рецепт приготування: збити 3 яйця, додати дрібно нарізані 2 яблука (ягід, фруктів) або 100 г натертого гарбуза, 180 мл кефіру, перемішати. Додати борошняну суміш до консистенції «густої сметани». На сковороду або форму для випікання посипати манку (половину пакетика, що є в упакуванні), викласти пиріг, зверху притрусити залишками манки. Викласти тоненькі частинки яблука або фруктів (вишні, смородини тощо), посипати буряковим цукром (пакетик в упаковці). Поставити в прогріту духовку. Випікати 15 хвилин до рум’яного кольору.
Викласти на блюдо. Подавати з українським чаєм «Віночок» або «Зміцнюючий».
Суміш для здоби містить виключно натуральні компоненти.
Не знайдено дописів