Кондитерська суміш Шоколадний Кетоєв маффин з журавлиною без цукру 170 г Victoria Premium Product
Суміш для миттєвого приготування шоколадного маффіни з журавлиною і шоколадними дропсами
- Без лактози
- Без цукру, що додається
- Без пш. борошна
- Без глютену
- Без консервантів
- Без трансжирів
- Без ГМО
Склад: Кокосова мука, ерітрол, стевіозид, шоколадні дропси, какао (22% жирності) Спосіб приготування: Висипати вміст пакета в посуд. Додати 2 яйця або 1 банан, 90 мл рослинного масла і 50 мл води.
Для молочно-шоколадного смаку додати замість 90 мл рослинного масла і води - 100 мл вершків (33%) і 40 мл. рослинного масла.
Тісто має вийти консистенції густої сметани. Розлити в чашки (формочки). Випікати 1,5-2,5 хвилини в мікрохвильовці на середній потужності або 8-12 хвилин в духовці при температурі 180 ° С
Не знайдено дописів