Грушево-манговий конфітюр з анісом 234 г Endorfine Endorfine jam
Гармонійне поєднання шматочків манго та груші надає цьому конфітюру неперевершеного свіжого смаку, а легкий посмак пряного анісу начебто зігріває. Спробуйте з молодими сирами типу камамбер, і ви в нього закохаєтесь на завжди!
Виготовлено традиційним способом на нашій крафтовій майстерні у м. Полтава
◉◉◉◉◉ Сладкий
◉◉........... Кислый
◉◉◉◉.... Пряный
Чудово пасує до:
- чаю/кави
- сирники
- молочний сир
- випічка
- морозиво
- витримані сири
Склад: груша, манго, цукор, сік лимону, агар-агар, аніс.
Маса нетто: 234 г (200 мл)
Енергетична цінність 100 г: білків — 0,29 г, жирів — 0,18 г, вуглеводів — 48 г.
Харчова (поживна цінність) 100 г: 820 кДж (196 ккал).
Сообщения не найдены