ТОП-3 самых бюджетных товаров из данной категории от %company: Чорний (ферментований) 60 гр. (неочищений), Чорний (ферментований) 70 гр. (очищений), Чорний (ферментований) 400 гр. (неочищений)
Магазин продавцаНайдено товаров: 6
Войдите в учётную запись, чтобы мы могли сообщить вам об ответе
Що таке чорний часник та з чим його їдять?
Натуральний продукт термічної обробки свіжого часнику без будь-яких сторонніх добавок. Має пікантний солодкий смак, без залишку гіркоти і різкого запаху. Не має гостроти, властивої свіжому часнику. Потужний антиоксидант, який чудово підходить для посилення імунітету, містить значно більше корисних речовин ніж звичайний часник, малу кількість цукру та велику кількість клітковини.
В процесі виробництва сухі чисті головки часнику розміщують в ємкості та витримують протягом 10-90 діб в спеціальних камерах при підвищеній температурі (без відкритого вогню та диму) та контрольованій вологості. Дуже важливо, що ні до, ні під час, ні після процесу виробництва до часнику не додаються ніякі хімічні або натуральні добавки чи спеції. В результаті отримуємо смачний та корисний натуральний продукт.
Такий продукт як солодкий чорний часник, стане родзинкою на Вашому столі та здивує будь якого Вашого гостя або ж рідного. Теоретично його можна використовувати там, де і звичайний часник, єдина відмінність між ними, що чорний часник однаково добре підходить як і до солоних, так і до солодких страв.
Сообщения не найдены