Крем-суп "Лисички + зимові опеньки + їжовик гребінчастий" 150 г Savvy Foods
Вчасна порція грибного супу може повернути віру в життя.
Це саме такий суп, бо в ньому є ціла команда активних грибів, зокрема їжовик гребінчастий, який покращує роботу нейронів. А ще, ці супи гарантовано смачні – ідеальний обід, за який не соромно перед власним здоров’ям.
Гриби називають “ліками нового тисячоліття” завдяки їхньому складу, який містить практично усі потрібні організму мікроелементи: 18 амінокислот, органічні та жирні кислоти, вітаміни A, B, PP, E і D.
Лисички – природний антибіотик, багатий на вітамін А, В, селен, і цинк. Крім цього, лисички є чи не єдиним рослинним джерелом вітаміну D.
Зимові опеньки містять до 33% білку, що перевершує всі фрукти та овочі. За вмістом цинку, фосфору, калію, йоду, міді і марганцю цих малюків можна порівняти з яловичиною чи молоком.
Гриб їжовик гребінчастий (герицій) віддавна знаний завдяки здатності відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять і розумову діяльність. Вживання цього гриба полегшує симптоми депресії, знижує запальні процеси в організмі.
Корисні властивості:
- зміцнює імунітет
- пришвидшує мозкову діяльність
- полегшує симптоми депресії
- підвищує стійкість до стресів
Спосіб приготування:
Висипати, залити 250 мл окропу, перемішати, зачекати 3 хвилини. Смачного!
Що всередині:
Горохове пюре сухе 64%, гриби сухі подрібнені (лисички, опеньки зимові, їжовик гребінчастий),
цибуля суха, молоко сухе, вершки сухі, неактивні дріжджі сухі, сіль гімалайська рожева.
Харчова цінність на 100 г продукту: 578 ккал, Білки 22.4 г, Жири 6.8 г, Вуглеводи 39 г.
Переваги: Активність мозку, Поліпшення зору, Протизапальна дія, Концентрація уваги, Покращення пам’яті, Вегетаріанцям та діабетикам.
Сообщения не найдены