Омлет з болгарським перцем сублімований ЇDLO
Склад: омлет (яйця курячі, перець болгарський, сметана, кріп, сіль, перець). Виготовлено методом сублімації готової страви. Сталося те, чого ми так давно прагнули - в нашому асортименті з'явилася 100% сублімована страва, а саме "Омлет з болгарським перцем". Тільки сублімація дає можливість максимально зберігти всі мікроелементи та насичений смак їжі. Тільки уяви - сонце тільки почало пригрівати, ти спостерігаєш ранішний краєвид і смакуєш справжнісіньким омлетом з шматочками соковитого перцю та зеленню, запиваючи все кавою... мрії здійснюються!
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 200 мл (до рівня 6 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Не знайдено дописів