Локшина по-флотськи ЇDLO
Склад: суха варена свинина, локшина пропарена (борошно твердих сортів пшениці, вода), цибуля сушена, томатний порошок, сіль. Виготовлено методом дегідратації натуральних інгредієнтів. З цією стравою ти маєш всі шанси почуватись італійцем не лише в тамтешніх Альпах, а й будь-де. Без претензії на спагеті болоньєзе, ми пропонуємо в суворих похідних умовах макарони «по-флотськи». Кілька хвилин гастрономічного щастя тобі точно забезпечено Харчування в поході в умовах мінливої погоди часто річ доволі марудна. Особливо це стосується макаронів: відварити, процідити (упс, вивалились!), а потім мовчки їж той «клейстер»... ми пропонуємо просте, зручне і швидке рішення. Наша локшина, заправлена свининою в томатному соусі, сподобається всім, навіть малечі. Всі інгредієнти натуральні, калорії реальні.
Метод приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 8 на лінійці справа), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо “пощастило” спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Не знайдено дописів