Чай квітковий, крафтовий ТМ Карпатський колорит
В період цвітіння медоносних рослин найбільша концентрація нектару та квіткового пилку розміщені в суцвіттях. Якщо правильно поєднати цілющі рослини, зібрати та висушити їх при певній технології, то опісля ми отримуємо надзвичайно смачний та корисний трав’яний напій, з медово-квітковим ароматом і янтарним кольором.
Такий чай містить насичений вітамінно-мінеральний комплекс, рослинні смоли та ефірні олії. Вживання цього чаю сприяє підтримці здорового тіла й духу. Він нормалізує метаболізм і травлення, покращує кровотворення, стимулює виведення холестерину та жовчі, зміцнює судини, стабілізує роботу серця, нирок і печінки, заспокоює нервову систему , істотно підвищує імунітет.
Склад: квітки глоду лісового, квітки липи серцелисної, квітки робінії (білої акації), квітки бузини, квітки ромашки лікарської, квітки цмину, плоди шипшини.
Спосіб вживання: 1 столову ложку трав’яної суміші залити склянкою (200мл) окропу. Настоювати 10-15 хв. Мед чи цукор додати за смаком.
Протипоказання: індивідуальна непереносимість, вагітність, період лактації.
Не знайдено дописів